Esperanto je mezinárodní jazyk snadný na naučení (gramatika bez výjimek, snadná slovní zásoba), vhodný pro cestování a navazování kontaktů s lidmi po celém světě.

Kurzy Esperanta zdarma na internetu!

17. 12. 2009 1:45

Jak se naučit mezinárodní jazyk Esperanto?

Kromě běžných kurzů a příruček pro samouky jsou k dispozici taky kurzy na internetu:

www.ikurso.net

počítačový program, který si můžete stáhnout zdarma, obsahuje mnoho zvukových efektů a interaktivních cvičení.

 

www.lernu.net

internetové stránky s mnoha kurzy, i v češtině, pro všechny úrovně jazykové znalosti a chat pro rozhovory s ostatními návštěvníky stránek.

Esperantem mluví 2 000 000 lidí ve 100 zemích světa. Přidejte se k nim a poznejte nové kultury a nové přátele z celého světa.

Zobrazeno 4666×

Komentáře

KajaMacek

Esperanto je dobrej fór, ale jazyk to není stejně jako golem není člověk. Pokud jde o neutralitu, tak to není tak docela pravda, protože esperanto vychází především ze západoevropských jazyků a španěl tak má výrazný náskok proti mongolovi. <br />
Od esperanta nikoho neodrazuju, dá se naučit za tejden. Jen je to taková prostitutka mezi jazyky: jde s každým, kdo má zájem a nevyžaduje, abyste pochopili spletitost její duše.

Anicka

Bonvolu alsendi la pordiston. Lausajne estas rano en mia bideto.Tak to je klasická hláška ze seriálu Červený trpaslík. Někdo se tam učí přes videokurz esperanto a zrovna berou tuto větu.Je to taková legrace.<br />
Český překlad: "Prosím, zavolejte portýra. Asi mám v polévce žábu."

Zobrazit 11 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková